Velkommen til TaxBlog!

Kære Taxmen-fans!

Velkommen til vores blog – TaxBlog! Dette er vores nye platform, hvor vi vil dele ud af vores store kærlighed til The Beatles og deres musik med jer. Vi vil opdatere jer om vores seneste optrædener, give jer insider information om vores prøver, og selvfølgelig dele sjove historier og anekdoter fra vores liv som Beatles-kopiband.

Vi har spillet sammen i over 15 år, og vores passion for Beatles-musikken har aldrig været stærkere. Vi er ikke bare et almindeligt coverband – vi er en hyldest til en af de største musikgrupper nogensinde. Beatles-musikken har formet vores liv og givet os uforglemmelige øjeblikke, og vi vil gerne dele denne kærlighed med jer.

Vi ved, at der er mange andre Beatles-fans derude, og vi håber, at denne blog kan være et sted, hvor vi kan samles og dele vores glæde ved Beatles-musikken. Vi vil opdatere jer om vores koncerter og optrædener, og vi vil også give jer en fornemmelse af, hvad der sker bag kulisserne.

Men det er ikke kun os, der vil skrive på denne blog – vi vil også gerne høre fra jer! Fortæl os om jeres yndlingssange, koncerter eller øjeblikke med Beatles-musikken. Vi vil gerne opbygge et fællesskab omkring vores fælles kærlighed til dette fantastiske band.

Vi er begejstrede for at starte dette nye kapitel i vores Beatles-eventyr, og vi håber, at I vil tage del i det med os. Tak fordi I er en del af Taxmen-familien, og vi glæder os til at dele mere med jer på TaxBlog.

Peace and love, peace and love (sagt med hyperentusiastisk, semi-snalret Ringo-stemme)

The Taxmen

Om TaxBlog

Taxblog er en dansksproget blog, der handler om The Beatles. Bloggen er skrevet af medlemmer af det danske Beatles-coverband The Taxmen, der siden 2004 har forkyndet de fantastiske fires hellige sangskat fra Gedser til Skagen.